To top icon
Affärsgymnasiets idrottslektion

Nå längre med Thoren Sports Profile

Om inriktningen

Utövar du en idrott som du vill fortsätta satsa på under gymnasiet? Då är Affärsgymnasiets idrottssektion – Thoren Sports Profile – det perfekta valet för dig. Här får du alla förutsättningar att lyckas med din idrottssatsning och skolgång!

Många ungdomar tvingas sluta med sin idrott när de börjar gymnasiet, då de upplever att skolan tar för mycket tid. Det vill vi råda bot på. Därför har vi startat Thoren Sports Profile – en inspirerande miljö för elever med passion för idrott.

Syftet är att stärka och möjliggöra för fler idrottsintresserade ungdomar att studera och utvecklas inom sin favoritsport. Målsättningen är tydlig: ambitiösa idrottare ska med god handledning och bästa möjliga förutsättningar nå så långt de kan – idrottsligt och akademiskt.

Är du redo?

Så här funkar det

Som elev i Thoren Sports Profile läser du alla idrottskurser tillsammans med de andra i idrottssektionen. Ni skapar en vinnande kultur och sporrar varandra att ta steget längre på varje pass.

Du sätter specifika mål för din utveckling, och skräddarsyr tillsammans med din lärare och tränare en individuell plan för att nå målen. På så sätt får du det stöd som just du behöver, men lär dig samtidigt att ta eget ansvar för träningen.

Vi ger dig chansen att anpassa schemat utifrån din idrott – så att du aldrig behöver missa en träning eller match. Med större akademisk flexibilitet får du större möjlighet att balansera sport och studier.

Fyll i formuläret och skicka in

Jag samtycker till att Thorengruppen behandlar mina personuppgifter (namn, telefonnummer, uppgift om elev alt. vårdnadshavare) för att fortlöpande kontakta mig avseende information om skolan. Du kan när du vill kontakta oss om du vill upphöra att få information från oss. Vi tar då också bort dina inlämnade personuppgifter. Mer information om vår personuppgiftsbehandlingen finner du på thorengruppen.se/dataskydd.
Tack, vi återkommer inkom kort!
Något blev galet. Testa igen eller maila oss på info@thorengruppen.se

Frågor? Kontakta oss!

Ansök till Thoren Business School Västerås via den vanliga gymnasieantagningen. I ansökan kan du även välja Thoren Sports Profile.

Frågor och funderingar om Thoren Sports Profile? Kontakta skolans kommunikatör!

Lejla Alukic
010-303 12 11
lejla.alukic@affarsgymnasiet.se

Nyheter från inriktningen

Senaste nytt

TBS Gävle startar padelinriktning

TBS Gävle startar padelinriktning

Thoren Business School i Gävle satsar på padel. I samarbete med nyöppnade Strömsbro Padel erbjuds skolans elever från och med nästa läsår att träna padel inom ramen för individuellt val. - Padel är en idrott som passar alla, säger rektor Joacim Swedén.
December
9
2021
Av 
Redaktionen
TSP
Thoren Business School tecknar avtal med en av hockeyvärldens giganter – CCM Hockey

Thoren Business School tecknar avtal med en av hockeyvärldens giganter – CCM Hockey

Thoren Business School har ishockeygymnasium i Karlstad, Sundsvall och Umeå. Nu inleder TBS ett samarbete och har skrivit ett treårsavtal med en av hockeyvärldens giganter, CCM Hockey.
April
23
2021
Av 
Redaktionen
TSP
Smilla slår ett slag för att kombinera idrott med studier

Smilla slår ett slag för att kombinera idrott med studier

Smilla Kjaergaard är en riktig tennistalang med en stor passion för sporten. Nu pluggar hon på Thoren Business School i Stockholm och tack vare Thoren Sports Academy kan hon fortsätta satsa både på tennis och studier!
April
14
2020
Av 
Redaktionen
TSP