To top icon

Thoren Business School i Karlstad arrangerar välgörenhetslopp

Den 22 maj arrangerar Thoren Business School i Karlstad Hjärtebarnsloppet.– Vi samlar in pengar till Hjärtebarnsfonden i Värmland och alla hjärtsjuka barn, säger Elin Blom, lärare på skolan.

Hjärtebarnsloppet arrangeras den 22 maj klockan 18.00 med start och målgång i Museiparken. Loppet är fem kilometer.

– Hjärtebarnsloppet är ett välgörenhetslopp där alla pengar oavkortat går till Hjärtebarnsfonden i Värmland. Pengarna gör så att hjärtsjuka barn kan genomföra en roligaktivitet, något som Hjärtbarnsfonden och hjärtebarnen är oerhört tacksamma för, säger Elin Blom.

Skolan ber företag att vara med och skänka 1 000 kronor. Som privatperson kan man delta och skänka valfri summa.

– Vi uppmuntrar alla att göra något bra tillsammans. Delta med ett lag och utmana andra! säger Elin Blom.

Bild som hör till artikeln
Under sin universitetstid studerade Johan Karlsson fysik och matte på magisternivå och tanken var att doktorera inom ämnet. Men något kändes inte helt rätt. Johan sökte istället ett jobb som fysik- och mattelärare och upptäckte att han stortrivdes. I dag arbetar han som legitimerad lärare på Thoren Business School.
March 5, 2024
av