Vi använder cookies för att förbättra besöksupplevelsen och anpassa vårt innehåll. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer.
To top icon
Läs mer om oss

Nyheter

Vad är senaste nytt hos oss?

Nyheter

TBS Västerås hjälper flickskola i Bangladesh

Hösten 2016 startade Thoren Business School Västerås initiativet Change for Freedom (CFF) i samarbete med en flickskola i Bangladesh, Hassandi Bijoynagar Nari Shikkha Niketan, som en del av vårt bidrag till Agenda 2030.
Elin Olsson
May 23, 2024
Nyheter

Lever fotbollsdrömmen bredvid studierna

Möt Lukas Andersson: gymnasieeleven som redan är huvuddomare. Vid sidan av studierna satsar han på sin domarkarriär och drömmer om att en dag få döma på Anfield Stadium.
Linn Lundgren
May 22, 2024
Nyheter

Kalender som stärker självkänslan

Många unga tjejer upplever svårigheter att tala om mens. Med en bokkalender som djupdyker i ämnet vill fyra elever på Thoren Business School Stockholm bryta detta tabu. Boken ska fungera som en stöttning för unga tjejer och vårdnadshavare.
August Gidlund
May 21, 2024
Nyheter

9 lärare nomineras till nationell gala

Nio lärare på Thoren Business School Helsingborg har nominerats till Lärargalan. Att det är eleverna som uppmärksammat deras arbete innebär en extra härlig bekräftelse. – Då vet jag att jag lyckas nå ut till mina elever, säger läraren Ulrika Troedsson.
Linn Lundgren
May 8, 2024
Nyheter

Bäst i Skolsverige på ungt företagande: Eleverna som vinner utan att tävla

Eleverna bakom bilhandelsföretaget DAMC UF avstår från tävlingar men vinner stort ändå. Priserna är framgång, kunskap och mental styrka. – Vi får jobba med entreprenörskap på riktigt, säger de.
August Gidlund
May 7, 2024
Nyheter

Thea tar SM-guld i butikssälj

Thea Sjöholm brinner för service och kundmöten. Hennes stora engagemang resulterade i vinst i kategorin butikssälj på Yrkes-SM i Karlstad. Nu stundar studenten och nya utmaningar. 
Linn Lundgren
Apr 30, 2024