Vi använder cookies för att förbättra besöksupplevelsen och anpassa vårt innehåll. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer.
To top icon
Läs mer om oss

Nyheter

Vad är senaste nytt hos oss?

Nyheter

Bäst i Skolsverige på ungt företagande: Porträtt av en prisad ekonomilärare

Det finns ingen kurs på gymnasiet där eleverna lär sig så mycket inför vuxenlivet, om sig själva och om hur det är att arbeta i team över en längre tid. Det säger Göte Brunasso om UF-kursen. Det här är ett porträtt av den energiske ekonomiläraren som brinner för entreprenörskap.
Redaktionen
Jun 27, 2024
Nyheter

UF-Draknästet: utmaningen som låser upp företagsvärlden

En av Thoren Business Schools metoder för att rusta eleverna inför näringslivet går ut på att ställa dem inför rejäla utmaningar. Här går vi närmare in på draknästet – ett av skolans mest givande eldprov.
Redaktionen
Jun 26, 2024
Nyheter

Bäst i Skolsverige på ungt företagande: Algentreprenörerna är redo att revolutionera

Möt de unga entreprenörerna som kan revolutionera livsmedelsindustrin. Med ett stipendium på 300 000 kronor är de mer än redo att ta sitt UF-företag till nästa nivå. – Vi har spännande saker på gång, säger vd Wilma Ericsson.
Redaktionen
Jul 25, 2024
Nyheter

Bäst i Skolsverige på ungt företagande: Gry och Maja virkade sig till SM

Möt prisade eleverna som går emot fast fashion, skapar hållbart hantverk för alla och vill starta en sygrupp för pensionärer. 
August Gidlund
Jun 20, 2024
Nyheter

Vi välkomnar två nya rektorer

Thoren Business School i Gävle och Malmö får nya rektorer. Jens Jording, som i dag är rektor för Thoren Innovation School i Malmö, tillträder den 17 juni som rektor i Malmö och Malin Persson tillträder i Gävle den 28 augusti.– Vi är väldigt glada över att få välkomna dem till Thoren Business School. Båda är riktigt kompetenta och erfarna, säger Johan Skofteröd, verksamhetschef för Thoren Business School.
Elin Olsson
Jun 13, 2024
Nyheter

Går ut med högsta betyg – vill hjälpa andra elever

Artin tar examen från Thoren Business School med allra högsta betyg. Toppeleven driver dessutom ett företag som vill stötta elever till bättre pluggande. – Det är viktigt att ha ett mål med gymnasiet, tipsar han. ‍
Redaktionen
Jun 11, 2024