To top icon
Välkommen till Thoren Business School i

Umeå

Gå på digital rundvisning genom våra lokaler

Digitalt öppet hus

Våra program

Commerce Program

Business Program

Communication Program

Aktuellt just nu

Vill du veta mer om oss? Här hittar du alla kontaktuppgifter!

Vår kommunikatör

Om du har frågor om gymnasievalet:
Kommunikatör
070-350 74 05

Vår rektor

Om du har frågor om verksamheten:
Samuel Holmlund

Intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan för mer information om Thoren Business School eller boka in Elev för en dag! Formulären hittar du längst ned på sidan eller genom att klicka på länken här nedan.

Adress & telefon

Adress:
Järnvägsallén 24, 903 28 Umeå
Telefon och e-post:
Frånvaroanmälan:
010-434 45 00
”Det bästa med att gå på Thoren Business School är lärarna. Alla lärare på skolan ser verkligen individen och ens behov.”
Moa Olsén
Business Program
Det händer mycket spännande hos oss!

Nyheter & evenemang

Öppet hus 14/12
Nästa event

Öppet hus 14/12

Klock-ikon, symbol för tid
Plats-ikon, symbol för plats
Järnvägsallén 24, 903 28 Umeå

Alla kommande event

Öppet hus 20/1
Öppet hus 22/1
Öppet hus 5/2
Fyll i ditt telefonnummer för att få en SMS-påminnelse när vi har nästa event.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Hos oss får du följande:
Våra utbildningar dekorativ bild
Högskolebehörighet

Våra utbildningar

är studie­förberedande.
Det innebär att du, med godkända betyg efter avklarade gymnasiestudier, har behörighet att söka in till universitet eller högskola.
UF

Starta ett eget företag

genom Ung Företagsamhet.
På Thoren Business School får du tillsammans med dina klasskamrater starta upp ett eget företag genom Ung Företagsamhet.
Hockeygymnasiet Thoren Business School Umeå

Hockeygymnasiet i Umeå vänder sig till dig som tillhör distriktseliten i din åldersklass och som vill kombinera gymnasiestudier med elitishockey.
Padelgymnasium Umeå

Padelgymnasiet i Umeå vänder sig till dig som är född 2006 och som vill kombinera dina gymnasiestudier med padel.
No items found.
Klicka här för att se alla bilder!
Här hittar du svar på de vanligaste frågorna

Hur söker jag till skolan?

Du söker till skolan via gymnasieantagningens webbsida. Varmt välkommen att höra av dig till oss om du behöver stöd eller har frågor.

Ansök till oss

Här hittar du mer info om hur du söker till oss! Ansökan sköts av din lokala gymnasieantagning, men du är varmt välkommen att kontakta skolans kommunikatör för vägledning och mer detaljerade frågor.

Mer information om hur du söker

Skicka in en ansökan!

Skolenhetsnamn: Thoren Business School Umeå

Skolenhetskod: 69040241

Gå in på gymnasieantagningen i Umeå

Funderingar? Kontakta skolans kommunikatör!

caroline.fangstrom@affarsgymnasiet.se

Kan jag söka till er skola om jag bor i en annan kommun?

Ja, det kan du göra! Ta kontakt med studievägledaren på den skola du går på så kan de hjälpa dig med din ansökan.

Räcker mina betyg för att komma in?

Antagningspoängen varierar från år till år, och det går därför inte att säga hur höga dina betyg behöver vara. Kontakta din lokala gymnasieantagning, alternativt skolans kommunikatör, för att ta reda på hur antagningspoängen tidigare år har sett ut.

Är jag behörig till Thoren Business School?

För att vara behörig till ett högskoleförberedande program behöver du ha godkända betyg i svenska eller svenska som andraspråk, engelska, matematik och i minst nio andra ämnen från grundskolan. För att kunna börja på gymnasiet måste du även vara under 20 år. Du kan inte heller ha gått klart en gymnasieutbildning tidigare.

Överlämningar från grundskola till gymnasieskola

För att eleverna ska få bästa möjliga överlämning, tag kontakt och boka in möte med vår specialpedagog Åsa Vahlberg för överlämningar från grundskola. Specialpedagog Åsa Vahlberg: asa.vahlberg@affarsgymnasiet.se, 072-451 06 18

Vill du byta till oss?

Vad roligt att du vill börja på Thoren Business School! För mer information om lediga platser kan du kontakta skolans rektor/SYV som hjälper dig vidare.

Mer information om hur du byter

Kontakta skolan

Har du bestämt dig för att byta till Thoren Business School? Då är det i första hand skolans rektor/SYV som du behöver ta kontakt med. Kontaktuppgifterna hittar du här:

Rektor – Samuel Holmlund

samuel.holmlund@affarsgymnasiet.se

Frågor? Kontakta skolans kommunikatör!

caroline.fangstrom@affarsgymnasiet.se

Kan jag söka till er skola om jag bor i en annan kommun?

Ja, det kan du göra! Ta kontakt med studievägledaren på den skola du går på så får du hjälp med din ansökan.

Är jag behörig till Thoren Business School?

Jag vill byta program till ett på Thoren Business School, hur gör jag?

Om du redan går på ett gymnasieprogram och vill byta till ett annat på Thoren Business School bör du först kontakta din nuvarande skolas studievägledare. Ni kan tillsammans se över vilka kurser du redan har gått och hur du kan gå vidare.

Fler funderingar?

Mer från Thoren Business School

Vill du besöka oss?

Jag vill hälsa på!

Du som går i nian har möjlighet att vara Elev för en dag hos oss – då kan du se om vi är skolan för dig och träffa våra elever. Klicka i formuläret så hörs vi!
Intresseanmälan
Tack för att du kontaktar oss! Vi hör av oss :-)
Oj! Något blev fel. Försök igen.
Har du frågor?

Jag vill veta mer!

Vill du veta mer om hur det är att gå på Thoren Business School? Skicka in en intresseanmälan – vi svarar på alla dina frågor!
Intresseanmälan
Tack för att du kontaktar oss! Vi hör av oss :-)
Oj! Något blev fel. Försök igen.
Gävle
Helsingborg
Jönköping
Karlstad
Linköping
Malmö
Solna
Sundsvall
Umeå
Uppsala
Västerås
Växjö
Örebro
Läs i lugn och ro

Vårt magasin

Vi vill hjälpa dig att ta rätt beslut om gymnasievalet. Därför har vi gjort ett magasin där vi berättar mer om oss och om våra härliga elever!