To top icon

Thoren Business School publicerar hela digitala gymnasiemässan

Missade du livesändningen? Inga problem. Nu finns hela programmet ute på YouTube. Spana in intervjuer, livemusik och massa annan matnyttig information om skolans koncept.

Programledarna guidar tittarna genom sändningen och intervjuar lärare, nuvarande och tidigare elever. Tittarna får en inblick i hur det är att gå på Thoren Business School, och hur utbildningen förbereder eleverna för framtida karriärer. Dessutom bjuder idoldeltagarna Freddie Liljegren och Dao Di Ponziano på riktigt fina sångnummer.

– Det är grymt att de som missade livesändningen kan se den i efterhand, säger programledare Gustav Hjelmqvist.

Bild som hör till artikeln
Artin tar examen från Thoren Business School med allra högsta betyg. Toppeleven driver dessutom ett företag som vill stötta elever till bättre pluggande. – Det är viktigt att ha ett mål med gymnasiet, tipsar han. ‍
March 5, 2024
av