Vi använder cookies för att förbättra besöksupplevelsen och anpassa vårt innehåll. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer.
To top icon
Nyheter

Tack till alla som deltagit i vår tävling – information om vinstutdelningen

Är du en av de som har varit med i vår tävling ”Är du nästa superentreprenör”? Stort tack till dig i sådana fall – vi har fått in fantastiskt många fina bidrag, vilket vi är otroligt glada över!

Tävlingen är nu avslutad och vi har börjat gå igenom alla bidrag. Tanken var att vinnaren skulle utses den 27 januari och sedan bli inbjuden till skolan för att hämta ut sitt pris. På grund av covid-19 och det nuvarande läget vill vi vänta med detta för att kunna göra det på ett säkert sätt som möjligt. Vi ber om förståelse för den här ändringen.

Vinnaren kommer nu istället att utses i början av mars. Så håll utkik i din inkorg och här på webben!  

Vi hade inte heller räknat med att få in så många tävlanden med så hög kvalitet, och nu får vi gott om tid att gå igenom alla bidrag noggrant och ge alla en lika stor chans.

Återigen, stort tack till alla som har tävlat! Efter att ha sett era svar och motiveringar är vi övertygade om att det finns många framtida superentreprenörer där ute. Vi är så glada över möjligheten att få vara en del av er resa.

Undrar du något om tävlingen eller vill du veta mer om Thoren Business School? Kontakta oss – vi finns alltid här för dig.

Bild som hör till artikeln
Hösten 2016 startade Thoren Business School Västerås initiativet Change for Freedom (CFF) i samarbete med en flickskola i Bangladesh, Hassandi Bijoynagar Nari Shikkha Niketan, som en del av vårt bidrag till Agenda 2030.
March 5, 2024
av 
Elin Olsson