Elev för en dag
Elev för en dag
Kontakta oss
Kontakta oss
Senaste nytt
Senaste nytt
To top icon
TSP

Smilla slår ett slag för att kombinera idrott med studier

Smilla Kjaergaard är en riktig tennistalang med en stor passion för sporten. Nu pluggar hon på Thoren Business School i Stockholm och tack vare Thoren Sports Academy kan hon fortsätta satsa både på tennis och studier!

Vi passade på att ställa fyra snabba frågor till Smilla.

Vad betyder Thoren Sports Academy för din tennissatsning?

– Det är svårt att kombinera studier med en idrottssatsning på många skolor, men TSA har gjort det möjligt för mig! Mitt schema är mycket bättre än vad jag tror det hade varit på andra skolor, jag får fler träningstillfällen och har lättare att åka i väg med tennisen. Det har funkat hur bra som helst för mig!

Hur länge har du hållit på med tennis?

– Jag började spela när jag var fyra år och jag har hållit på sedan dess. Tennis är min passion och jag har alltid haft ett driv för tennisen och tyckt att det varit roligt.

Vad har du för meriter inom tennisen?

– Jag har vunnit SM-guld i dubbel, gått till flera SM-semifinaler och har vunnit en sommartourtitel.

Vad har du för målsättningar i framtiden med tennisen?

– Jag vill bli så bra som möjligt. Jag kommer att göra mitt bästa för att gå proffsvägen, men det är tufft och stor konkurrens och man kan också åka i väg på college i USA och satsa den vägen.

Läs mer om Thoren Sports Academy här.