To top icon

Kungligt besök då SM invigdes: ”Ni ger mig hopp om framtiden”

Under tisdagskvällen hölls invigningen av SM i Ung Företagsamhet där de unga entreprenörerna välkomnades till galan.

Invigningen fick även kungligt besök då Sveriges prins Daniel vandrade upp på scenen.

Under sitt välkomsttal berättade Daniel om sitt engagemang i entreprenörskap och företagandets centrala roll i att säkra Sveriges välfärd.

– Entreprenörskap och innovation behövs för att lösa samhällsproblem. Jag känner hopp om framtiden genom er unga entreprenörer, sa han till eleverna.

Bild som hör till artikeln
Artin tar examen från Thoren Business School med allra högsta betyg. Toppeleven driver dessutom ett företag som vill stötta elever till bättre pluggande. – Det är viktigt att ha ett mål med gymnasiet, tipsar han. ‍
March 5, 2024
av