Vi använder cookies för att förbättra besöksupplevelsen och anpassa vårt innehåll. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer.
To top icon
Fler nyheter från

Malmö

Vad är senaste nytt hos oss?

Nyheter

Bäst i skolsverige på ungt företagande: tar nya platser till SM

Med hållbara konstinnovationer och en smart tjänst för akademisk framgång belönas elever från Thoren Business School med nya biljetter till SM i Ung Företagsamhet.
August Gidlund
Apr 16, 2024
Nyheter

Reser till Indien: ”Enormt lärorikt”

Kunskaper, upplevelser och vänskaper från en helt annan del av världen väntar eleverna på Affärsgymnasiet Malmö. De reser nämligen till Indien för ett internationellt utbyte.
Redaktionen
Apr 8, 2024
Nyheter

Bakom kulisserna på en av de bästa tidningarna: “värdefull inblick”

Affärsgymnasiets elever besökte en av Sveriges mest framstående tidningsredaktioner och fick med sig värdefulla kunskaper tillbaka till klassrummet.
Redaktionen
Mar 21, 2024
Nyheter

Bäst i skolsverige på ungt företagande: 4 framgångsfaktorer

Vad gör Affärsgymnasiet så framgångsrikt inom entreprenörskap? Förutom hårt arbete finns en del metoder och arbetssätt som skolan verkligen bemästrat. Nedan listar vi några av de viktigaste faktorerna.
Redaktionen
Mar 8, 2024
Nyheter

Lyckat besök från spansk partnerskola

Förra veckan fick Affärsgymnasiet Malmö besök av sin katalanska partnerskola. Det var totalt 17 elever och 2 lärare som kom hela vägen från nordöstra Spanien.
Redaktionen
Feb 23, 2024
Nyheter

Bäst i skolsverige på ungt företagande: Affärsgymnasiet tar 58 % av finalplatserna – i tävling för hela regionen

Affärsgymnasiet Örebro kommer ha solklart flest deltagare i årets regionfinal. Nu står det klart att skolan tagit mer än hälften av alla nomineringar.
Redaktionen
Feb 16, 2024
Nyheter

Bäst i skolsverige på ungt företagande: Affärsgymnasiets elever uppmärksammas för innovativt företagande

Två UF-företag från Affärsgymnasiet har tagit finalplats i en företagstävling för hela Malmö. Genom hållbara konstinnovationer och en tjänst som ökar jämställdheten kring akademiska förutsättningar har eleverna lyckats imponera stort på juryn.
Redaktionen
Feb 13, 2024
Nyheter

Affärsgymnasiet bäst i Sverige på Ung Företagsamhet

Forskning visar att de personer som drivit UF-företag på gymnasiet oftare startar eget företag, tjänar bättre och har lägre arbetslöshet än andra. Det är extra glädjande för elever på Affärsgymnasiet. En granskning av resultat från 2012 fram till nu pekar på att dessa skolor är bäst i Sverige då det kommer till Ung Företagsamhet. Med sammanlagt 10 SM-guld och över 200 utmärkelser sticker Affärsgymnasiet ut på flera plan. – Vi tänker entreprenörskap från första skoldagen, säger ekonomiläraren Göte Brunasso.
Redaktionen
Feb 9, 2024
Nyheter

Läsprojektet tar fart

Med nystartat Instagram-konto och läsfrämjande elevambassadörer tar projektet Läsfrihet raska steg framåt. – Responsen har varit positiv, och vi har mer på gång, säger ansvarig lärare Sara Iskandarani.
Redaktionen
Feb 7, 2024
Nyheter

SM-guld och storslam för Affärsgymnasiet – 3 av 6 pallplatser i årets första SM-tävlingar

Elever från Affärsgymnasiet dominerade under årets första SM-tävlingar i Ung Företagsamhet. Guld och hälften av pallplatserna kammades hem till skolan. – Vi är mäkta stolta över våra elever, säger verksamhetschef Catarina Altblom.
Redaktionen
Feb 2, 2024
Läraren berättar

Läraren: Viktigast att vi tror på eleverna

John Sennström är lärare på Affärsgymnasiet i Malmö. Han tror att det viktigaste för motivationen är att eleverna känner att deras lärare tror på dem.
Elin Olsson
Jan 30, 2024
Nyheter

7 hacks för fokus

För effektivt pluggande och höga studieresultat krävs ett slipat fokus. Men hur stärker du din koncentration? Vi listar 7 metoder för att avancera på gymnasiet.
August Gidlund
Dec 14, 2023
Nyheter

I toppfart mot drömmen – så får Erik rätt förutsättningar

Vid sidan av att lära sig om entreprenörskap, redovisning och mycket därtill siktar Erik Holm mot Formel 1. För all utveckling han fått på skolan – och möjligheten att följa sin passion – är han tacksam för Affärsgymnasiet.
Jesper Råtts
Dec 5, 2023
Läraren berättar

"Att vara lärare är det bästa som finns!"

I tre år har Sophie Cascalhaira, lärare i svenska, samhällskunskap, sociologi och retorik, undervisat på Affärsgymnasiet. Det bästa med skolan enligt henne? Den härliga stämningen, frihetskänslan och nära kopplingen till verkligheten.
Elin Olsson
Jan 23, 2024
Nyheter

Nytt samarbete ger elever specialdesignad utbildning i entreprenörskap

Nu får drivna UF-elever på Affärsgymnasiet Malmö specialdesignad undervisning av Abdulla Taha, initiativtagaren till Made in Rosengård. – Vi vill stärka vårt UF-koncept och bli årets skola regionalt och nationellt, säger läraren Stefan Larsson.
Elin Olsson
Nov 27, 2023
Nyheter

Vi ökar vårt globala fokus och vässar lärupplevelsen

Vi strävar alltid efter det bästa sättet att lära ut. Därför finslipar vi nu vårt pedagogiska koncept ytterligare.
Redaktionen
Jul 5, 2023
Nyheter

Därför är det bra att vara en ung chef

Sverige är det land i Europa med lägst andel unga chefer, trots att viljan att bli chef är hög bland unga. Därför tog vi oss friheten att lista 5 fördelar med att vara just det: en ung chef.
Jesper Råtts
Jun 14, 2023
Nyheter

Så lyckas du på gymnasiet – 9 tips från vetenskapen

Att utveckla kunskap är fantastiskt givande men ibland svårt och jobbigt. Därför har vi sammanställt forskningsbaserade insikter och tips som kan hjälpa dig att prestera bättre på gymnasiet.
Redaktionen
Apr 4, 2023
Nyheter

Nya samarbetet win-win för TBS och universitet

Thoren Business School Malmö utbildar inte bara framtidens stjärnor inom business. Sedan några veckor tillbaka har ett gäng universitetsstudenter praktik på skolan, där de får dra lärdomar av Affärsgymnasiets kompetenta lärare.
Redaktionen
Mar 24, 2023
Nyheter

Dublin öppnade portarna till Europa – fler chanser att studera utomlands

Thoren Business School Malmös internationella arbete utökas. Med den erhållna ackrediteringen av Erasmus+ har skolan nu fler möjligheter att erbjuda utlandsstudier. – Vi kommer kunna skapa fler långsiktiga projekt i Europa, säger skolans internationaliseringsansvarige John Sennström, nyligen hemkommen från ett Erasmus-möte i Dublin.
Redaktionen
Mar 1, 2023
Nyheter

Quiz: Hur mycket kan du om business?

Vem grundade de framgångsrika företagen? Hur många bolag finns det egentligen i Sverige? Testa hur mycket du kan om business, företagande och näringsliv i vårt quiz!
Redaktionen
Feb 27, 2023
Nyheter

TBS Malmö utökar möjligheterna till utbytesstudier utomlands

Först Japan, nu Indien, snart kanske flera länder i Europa. Thoren Business School Malmö fortsätter knyta kontakter med skolor och öppna upp för samarbeten utomlands. Vad skulle du säga om att åka på utbyte till Asien eller inom Europa på gymnasiet? Det är ingen omöjlighet på Affärsgymnasiet #1.
Redaktionen
Feb 14, 2023
Nyheter

Så hittar du gömda affärsmöjligheter – 7 tips från entreprenörsforskare

Det är långt ifrån en slump att vissa framgångsrika entreprenörer aldrig verkar få slut på revolutionerande idéer. Men hur kan det vara så? Thoren Business School förklarar – och listar 7 forskningsbaserade tips för att skapa lönsamma möjligheter.
Redaktionen
Jan 16, 2023
Nyheter

Elvira och Nova ska ta företagsvärlden med storm

När Elvira Hallqvist och Nova Zmorzynski började på Thoren Business School tog de sina första steg mot att bli entreprenörer. Nu siktar de mot framgång som företagare – med optimala förutsättningar.
Redaktionen
Jan 5, 2023
Nyheter

Så tog Onur första steget mot sin dröm på TBS

Onur Seven har en dröm om att en dag bli mäklare. Under höstterminens APL-period tog han första steget mot denna dröm då han tillbringade två veckor på en mäklarfirma.
Redaktionen
Jan 4, 2023
Nyheter

Aref och Hassan deltog i nationellt årsmöte – för elevers rättigheters skull

Utöver att maxa sina förutsättningar för framtiden arbetar Aref Dabbas och Hassan Issa för att maxa elevers rättigheter. Initialt på Thoren Business School Malmö, men efter att ha deltagit i Elevrådskongressen är de nu involverade i hela landets skolpolitik.
Redaktionen
Dec 6, 2022
Nyheter

TBS Malmö inleder samarbete på andra sidan jorden – “Nästa steg är att eleverna åker till Japan”

Thoren Business School har en utbildning i världsklass. Vad menas med det? Dels den framstående pedagogiken, dels att vi tar in synvinklar från hela världen i klassrummet och – sist men inte minst – globala samarbeten. Thoren Business School Malmö tog nyligen nästa steg gällande detta då skolan inledde ett samarbete med japanska gymnasiet Hosei University Kokusai High School.
Redaktionen
Dec 1, 2022
Nyheter

TBS Malmö och PDL Center Malmö tecknar avtal – nu kan du spela padel i skolan

Thoren Business School Malmö och PDL Center Malmö har inlett ett samarbete för att erbjuda elever på skolan möjlighet att spela den omåttligt populära sporten padel genom Thoren Sports Academy.
Redaktionen
Sep 28, 2022
Nyheter

Aiham gör business av att snacka entreprenörskap

På Thoren Business School startade Aiham Al-Sharify UF-företaget Let’s talk entreprenörskap. Men bara för att gymnasiet tog slut gjorde inte företaget det.
Redaktionen
Sep 27, 2022
Nyheter

Rawan vann Apple Watch i entreprenörstävling

Rawan Saadi Farhan. Så heter vinnaren av Thoren Business Schools entreprenörstävling. Nu är hon lycklig ägare av en Apple Watch.
Redaktionen
Jun 13, 2022
Nyheter

Mäklaren om tiden på TBS: “Det var de bästa åren ever”

På Thoren Business School föddes en dröm om att bli mäklare hos Sandra Kvant – en dröm som i dag är verklighet. Nu tackar hon Affärsgymnasiet för alla lärdomar hon drog och alla kontakter hon knöt. – Det var de bästa tre åren ever, säger hon.
Redaktionen
May 18, 2022
Nyheter

Tidigare TBS-eleven Hajir siktar mot Real Madrid

Efter studenten från Thoren Business School påbörjade Hajir Shakib en högskoleutbildning, men insåg att det inte var rätt för honom. Trots det lärde han sig mycket, inte minst om sig själv. Nu har Hajir hittat sitt kall – och siktet är inställt på Real Madrid.
Redaktionen
Apr 6, 2022
Nyheter

TBS-läraren Stephanie på spännande besök i Uppsala

I mars deltog Stephanie Andersson, lärare på Thoren Business School Malmö, i konferensen Sociologidagarna i Uppsala där hon fick chansen att föreläsa för lärare, forskare och lektorer. Dessutom fick hon påverka den nya kursplanen i sociologi samt berätta om Thoren Business Schools unika relationsarbete, något som ledde till intressanta diskussioner.
Redaktionen
Apr 1, 2022
Nyheter

Electra tog studenten i somras – nu driver hon egen restaurang

På Thoren Business School hittade Electra Konstantinidou sin passion i livet: entreprenörskap. I dag driver hon, enbart 19 år gammal, restaurang i Malmö. Och målet med restaurangen är tydligt: den ska bli stadsdelens bästa.
Redaktionen
Mar 9, 2022
Nyheter

Ella gjorde sin APL i Spanien – “Det är bara att våga ta steget”

När det var dags att söka APL-plats för Ella Evandin och hennes klasskamrater på Thoren Business School var valet självklart för henne – hon skulle utomlands. – Jag tog mod till mig och gjorde det, och allt gick bra. Jag fick öva på min engelska och fick bättre självförtroende! Nu är det bara det jag vill: jobba och flytta utomlands, säger Ella.
Redaktionen
Feb 7, 2022
Nyheter

Succémäklaren: “TBS är en otroligt bra skola som lärde mig otroligt mycket”

Knappt två år efter att han tog studenten från Thoren Business School kunde Patrik Demir titulera sig fastighetsmäklare, och bara veckor därpå hade han sålt sin första lägenhet. Sedan dess har karriären bara rullat på. I skrivande stund är han en av Västerås mest rekommenderade mäklare och har sålt objekt för mer än 74 miljoner kronor, blott 21 år gammal.
Redaktionen
Jan 28, 2022
Nyheter

Gymnasievalet för att bli den riktiga ”Emily in Paris”

Vad krävs för att skapa en karriär som den berömda Netflix-karaktären? Ta del av våra tips inför gymnasievalet.
Redaktionen
Dec 27, 2021
Nyheter

Så cashar du in på gymnasiet

Studentbudgeten är inte att leka med. Studiebidraget är skralt och utgifterna känns höga. Men misströsta ej; det finns jobb att få även vid sidan av gymnasiestudierna. Vi har listat några arbeten med stora chanser till jobb.
Redaktionen
Nov 30, 2021
Elever berättar

Tidigare eleven Elina om Mentorsprogrammet: ”Det var min nyckel framåt”

Elina Nilsson är en före detta elev på Thoren Business School i Malmö där hon läste Businessprogram med inriktning juridik. Hon var med på den första upplagan av Mentorsprogrammet för sex år sedan.
Redaktionen
May 25, 2021
Reportage

Lotta är Thoren Business School Malmös superadministratör

Välkommen till Thoren Business School i Malmö! Lotta Esbjörnsson är vår supereffektiva superadministratör. Hon har stenkoll på allt som har med skolan att göra och är den första du träffar på när du kommer till oss.
Redaktionen
May 20, 2021
Elever berättar

Eleven Electra om Thoren Business School: ”Jag har alltid velat bli entreprenör”

Gör som Electra, uppnå dina drömmar tillsammans med oss! Electra Konstantinidou är en av våra blivande stjärnor inom business. 
Redaktionen
Apr 28, 2021
Reportage

Mentorsprogrammet ger Hajir vägledning framåt – samarbetar med Adidas

Mentorsprogrammet på Thoren Business School i Malmö fortsätter sin framgångssaga. Hajir Shakib är en av eleverna som genom programmet har fått vägledning ända från Adidas huvudkontor i USA.
Redaktionen
Apr 26, 2021
Nyheter

Ekonomiprogrammets elever vann internationellt pris

Förra veckan levererades Kuben som våra företagsamma tredjeårselever på Ekonomiprogrammet vunnit till Thoren Business School Malmö med sin kreativa pitch. 
Redaktionen
Apr 20, 2021
Nyheter

Framtidens 66 mest eftertraktade jobbroller att satsa på

Vilka är framtidens hetaste jobb? Spana in listan och se jobben värda att satsa på.
Redaktionen
Apr 18, 2021
Nyheter

Omvalet 2021: Sista chansen att ändra ditt gymnasieval

Blev gymnasievalet inte som du tänkt dig? Ingen fara – under gymnasieomvalet kan du ändra din rangordning och lägga till skolor. 
Redaktionen
Apr 16, 2021
Nyheter

Sverige behöver fler entreprenörer – gymnasievalet kan påverka

De senaste siffrorna visar att Sveriges entreprenörskap halkar efter, men rätt utbildning kan få fler att lyckas. Läs mer om hur du kan bli entreprenör genom att välja Thoren Business School!
Redaktionen
Apr 12, 2021
Reportage

AllaFärger UF är Årets socialt hållbara UF-företag i Skåne

Alla barn ska känna sig representerade. Det är idén bakom AllaFärger UF, som har skapat en unik målarbok med illustrationer där de lyfter mångfalden i samhället. Nu prisas UF-företaget som Årets socialt hållbara UF-företag i Skåne. 
Redaktionen
Mar 25, 2021
Nyheter

Case: Fair Action – Samhällsentreprenörskap i fokus

Efter påsklovet drar nästa projekt igång på Thoren Business School Malmö. Då kommer eleverna att lära sig om hur de kan påverka människor och miljö i rätt riktning tillsammans med Fair Action. 
Redaktionen
Mar 22, 2021
Reportage

Vill du bli mäklare efter gymnasiet? Rasmus tipsar om hur du lyckas

Funderar du på att bli mäklare? Då är du inte ensam – tack vare den heta bostadsmarknaden har det blivit mångas drömjobb. 
Redaktionen
Mar 1, 2021
Reportage

Rumeysas UF-företag sprider turkiska smaker – nominerad till UF-final

Rumeysas Bilgrin på Thoren Business School Malmö har hittat ett smart sätt att öka utbudet på den eftertraktade maträtten Manti. 
Redaktionen
Feb 28, 2021
Reportage

Elevernas unika idé hyllas: AIS UF vill göra Sverige lite nyttigare

Elever på Thoren Business School Malmö har lanserat en helt ny produkt på den svenska marknaden. De blandar Aloe Vera och ingefära i en hälsoshot. Idén hyllas nu av UF-företagets nöjda kunder. 
Redaktionen
Feb 26, 2021
Nyheter

TBS Malmö och Örebro erbjuder gratis mensskydd till eleverna

Gratis menskydd till alla elever på Thoren Business School i Malmö och Örebro. Det blir verklighet i höst genom en ny lösning från TBS Örebro-avknoppningen Period Pack AB. – Många av våra kvinnliga elever kommer att uppskatta det här mycket, samtidigt känns det kul att kunna stötta ett företag som växt fram ur en av ThorenGruppens skolor, säger rektorerna Matilda Ivansson och Fredrik Berg. 
Redaktionen
Sep 1, 2020
Nyheter

Vill du jobba, studera vidare eller starta eget företag efter gymnasiet?

En del tror att det endast finns en väg framåt efter gymnasiet. För någon betyder det att börja jobba direkt, och för andra att studera vidare på universitet. Men har du tänkt på att du kan starta eget företag istället? Eller jobba först, och studera sen? Det finns många möjligheter efter studenten!
Redaktionen
Feb 23, 2021
Nyheter

Mäklare, advokat, läkare, entreprenör – Så får du drömjobbet efter gymnasiet

Vet du redan nu vad du vill jobba med efter gymnasiet? Många väljer program och gymnasieskola utifrån vad de drömmer om att arbeta med i framtiden. Om du vet ungefär vad du vill göra i framtiden så finns det en del du kan tänka på när du väljer gymnasieutbildning. Här kommer fyra populära yrken och våra tips på vilket program som kan passa dig! 
Redaktionen
Feb 23, 2021
Elever berättar

Juridiklinjen och egen advokatbyrå – Alina siktar högt

Alina Javadania drömmer om att komma in på juridiklinjen och därefter starta en ­– eller flera – advokatbyråer. På Thoren Business School Solna gör hon sig redo för framtiden och kan lägga grunden för att nå sin stora dröm.
Redaktionen
Feb 22, 2021
Elever berättar

Expert på entreprenörskap: ”Jag fick drömjobbet direkt efter gymnasiet”

Det var affärskonceptet och skolans fokus på företagande som lockade Oscar Hammar till Thoren Business School. Nu, efter studenten, jobbar Oscar som projektledare på Ung Företagsamhet där han utbildar andra inom entreprenörskap. 
Redaktionen
Feb 22, 2021
Reportage

Thoren Business School Malmö startar aktieklubb – tävlar i att sälja och köpa fiktiva aktier

Under en programträff för elevinflytande passade eleven Liam på att framföra en spännande idé. Han föreslog att klassen skulle starta en aktieklubb, där de kunde träna på att sälja och köpa aktier. Den idén plockade genast läraren Emma Larsson upp och nu är aktieklubben i full rullning. 
Redaktionen
Feb 3, 2021
Nyheter

Gymnasievalet 2021: Det här ska du tänka på för att välja rätt

Det börjar bli dags för dig som går i nian att bestämma vilket gymnasium och vilket program du vill gå på. Kanske känns det redan solklart vad du ska välja, eller så har du fortfarande många funderingar. Här kommer några tips och råd till dig som kan göra valet enklare. 
Redaktionen
Feb 1, 2021
Elever berättar

Case med SEB: Elever lärde sig om sparande och hållbarhet

Har du koll på ditt sparande? Vet du hur du kan spara på ett hållbart sätt i framtiden? Om du svarade nej på någon av frågorna så är du definitivt inte ensam. Det är anledningen till att banken SEB och Thoren Business School Solna valde att ha ett case tillsammans. Under caset fick eleverna lära sig allt om privatekonomi och hållbart sparande. 
Redaktionen
Feb 5, 2021
Nyheter

Tack till alla som deltagit i vår tävling – information om vinstutdelningen

Är du en av de som har varit med i vår tävling ”Är du nästa superentreprenör”? Stort tack till dig i sådana fall – vi har fått in fantastiskt många fina bidrag, vilket vi är otroligt glada över!
Redaktionen
Jan 27, 2021
Elever berättar

Mentorsprogrammet ger Andreas vägledning in i framtiden

Sedan 2014 erbjuder Thoren Business School Malmö och Thoren Business School Helsingborg ett mentorsprogram för eleverna i den tredje årskursen. Det är en chans att bolla idéer med någon som har mer erfarenhet och kunskap inom olika områden, och ovärderligt för många elever som funderar på sin framtid. För eleven Andreas Ottoson är det en chans att få en ännu större insyn i affärslivet. 
Redaktionen
Oct 14, 2020
Elever berättar

Modeentreprenören Aya om känslorna kring studenten på Thoren Business School

På grund av Covid-19 kunde inte avgångseleverna fira sin student på samma sätt som vanligt, men tack vare skolans smarta lösning kunde firandet flyttas till en restaurang med säkerhetsåtgärder på plats. Här berättar Aya Hassnawi, som redan är en etablerad modeentreprenör, om sina tre år på Thoren Business School och hur det känns att nu ta studenten med hela livet framför sig. 
Redaktionen
May 20, 2020
TSP

SM-medaljören Hampus satsar på boxning och natur under gymnasiet

Hampus Broman läser naturprogrammet på Thoren Business School i Örebro. Samtidigt är han en av Sveriges mest talangfulla boxare och siktar mot OS. Tack vare Thoren Sports Academy har han på ett effektivt och smidigt sätt kunnat kombinera studierna med sin boxningssatsning!
Redaktionen
Apr 14, 2020
TSP

Smilla slår ett slag för att kombinera idrott med studier

Smilla Kjaergaard är en riktig tennistalang med en stor passion för sporten. Nu pluggar hon på Thoren Business School i Stockholm och tack vare Thoren Sports Academy kan hon fortsätta satsa både på tennis och studier!
Redaktionen
Apr 14, 2020
Reportage

Case of Emergency UF visar hur långt ett UF-företag kan nå

Nästan hälften av världens befolkning har det eller kommer att få det – men ändå är det fortfarande ett tabu att tala om menstruation i vissa länder. Det vill sex elever på Thoren Business School Västerås ändra på. Genom sitt UF-företag förser de tjejer och unga kvinnor i Bangladesh med sanitärprodukter. – Att förbise flickors behov kring menstruation bryter mot FN:s barn- och kvinnokonvention. Case of Emergency UF ville genom sin affärsidé sätta stopp för denna onda cirkel, säger UF-företagets VD Lejla Alukic.
Redaktionen
Apr 7, 2020
Nyheter

Thoren Business School publicerar hela digitala gymnasiemässan

Missade du livesändningen? Inga problem. Nu finns hela programmet ute på YouTube. Spana in intervjuer, livemusik och massa annan matnyttig information om skolans koncept.
Redaktionen
Apr 29, 2020
Elever berättar

UF-företaget 4 Change vill göra skillnad för utsatta människor

Vad händer med maten som slängs eller blir över på restaurangerna i Västerås? Tack vare tre drivna ungdomar serveras en del av maten till stadens hemlösa på stadsmissionen. UF-företaget 4Change på Thoren Business School Västerås gör skillnad för utsatta människor.
Redaktionen
Mar 10, 2020
Elever berättar

Maja fick jobb på Löwengrip Beauty AB genom praktiken

Under praktiken på Thoren Business School lyckades Maja Jansson in foten på skönhetsföretaget Löwengrip Beauty AB. I dag är hon företagets Project Assistant och arbetar bland annat med event, företagets sociala media och influencer marketing: ett riktigt drömjobb för den drivna 20-åringen.
Redaktionen
Aug 20, 2019
Reportage

Häng med på en Business Trip – En resa med internationellt utbyte och nätverkande

Ett internationellt utbyte, nätverkande på toppnivå och en exklusiv inblick i EU-högkvarteret i Bryssel. Det blev verklighet för 28 elever från Thoren Business School Västerås under hösten.
Redaktionen
Apr 16, 2019