Elev för en dag
Elev för en dag
Kontakta oss
Kontakta oss
Senaste nytt
Senaste nytt
To top icon
KOMBINERA GYMNASIESTUDIER MED PADEL

Padelinriktning

Om inriktningen

Padelinriktningen i Gävle vänder sig till alla våra elever som vill kombinera sina gymnasiestudier med padel.

Så här funkar det

Denna information gäller för skolstart 22/23.

Thoren Business School Gävle är en skola i utvecklingsföretaget ThorenGruppen AB, ett norrländskt familjeägt företag med bland annat 38 gymnasieskolor från Skellefteå i norr till Malmö i söder och över 2 100 medarbetare. Thoren Business School ligger på Holmparken 1, bredvid stationen i Gävle.

Skolan har ett klart uttalat syfte och en klar målsättning med padelinriktningen; målmedvetna spelare ska med god handledning och bästa möjliga träningsförutsättningar kunna utvecklas till duktiga spelare på deras nivå. Dessa ungdomar ska även klara av studierna med goda resultat.

För oss är det viktigt att eleven klarar av både skola och padel på ett bra sätt. Vårt mål är att eleven efter tre år hos oss både ska vara en duktig padelspelare på sin nivå och att varje elev får en riktigt bra utbildning.

Genom vårt helhetsperspektiv där skola och padel integreras genom god dialog mellan lärare, elev och instruktör skapas goda förutsättningar för att lyckas både i skolan och i padel. Vi har också som krav att man fullföljer sin treåriga gymnasieutbildning och att man tillhör en förening.

Utöver träningen ska även skolan genomföras på ett positivt sätt vilket gör att alla våra elever förväntas kunna planera och strukturera sin vardag. I Thoren Sports Profile ingår två kurser, Idrott och hälsa -specialisering 1 och Idrott och hälsa - specialisering 2. Dessa är individuella val, vilket utesluter val av andra individuella kurser.

Gör så här

· Ansök via formuläret här bredvid. Mobilnummer skrivs utan bindestreck och personnummer tio siffror utan bindestreck

· Observera att du även måste söka till skolan via din lokala gymnasieantagning. Klicka här för att komma till gymnasieantagningen.

· Senast den 31/1-2022 vill vi ha in din anmälan, glöm inte att även ansöka som vanligt via antagningsenheten för din hemkommun.

Därefter fortsätter det vanliga antagningsförfarandet till gymnasieskolan och du som sökt måste även komma in på sökt program via dina meritpoäng.

Fyll i formuläret och skicka in

Jag samtycker till att Thorengruppen behandlar mina personuppgifter (namn, telefonnummer, uppgift om elev alt. vårdnadshavare) för att fortlöpande kontakta mig avseende information om skolan. Du kan när du vill kontakta oss om du vill upphöra att få information från oss. Vi tar då också bort dina inlämnade personuppgifter. Mer information om vår personuppgiftsbehandlingen finner du på thorengruppen.se/dataskydd.
Tack, vi återkommer inkom kort!
Något blev galet. Testa igen eller maila oss på info@thorengruppen.se

Frågor? Kontakta oss!

Kontakta oss gärna så hjälper vi dig med dina funderingar.

Joacim Swedén, 070- 230 87 20, joacim.sweden(at)tbschool.se

Klicka här för att läsa mer om vår skola.

Nyheter från inriktningen

Senaste nytt

Thoren Sports Academy blir Thoren Sports Profile

Thoren Sports Academy blir Thoren Sports Profile

Thoren Business School döper om sin idrottssatsning Thoren Sports Academy till Thoren Sports Profile. Det nya namnet ska spegla konceptet på ett tydligare sätt.
February
3
2023
Av 
Redaktionen
TSP
TBS Gävle startar padelinriktning

TBS Gävle startar padelinriktning

Thoren Business School i Gävle satsar på padel. I samarbete med nyöppnade Strömsbro Padel erbjuds skolans elever från och med nästa läsår att träna padel inom ramen för individuellt val. - Padel är en idrott som passar alla, säger rektor Joacim Swedén.
December
9
2021
Av 
Redaktionen
TSP
Thoren Business School tecknar avtal med en av hockeyvärldens giganter – CCM Hockey

Thoren Business School tecknar avtal med en av hockeyvärldens giganter – CCM Hockey

Thoren Business School har ishockeygymnasium i Karlstad, Sundsvall och Umeå. Nu inleder TBS ett samarbete och har skrivit ett treårsavtal med en av hockeyvärldens giganter, CCM Hockey.
April
23
2021
Av 
Redaktionen
TSP