Elev för en dag
Elev för en dag
Kontakta oss
Kontakta oss
Senaste nytt
Senaste nytt
To top icon
Mixa gymnasiestudier med en förstklassig innebandyutbildning

Innebandyinriktningen i Sundsvall

Om inriktningen

Vill du nå den absoluta toppen i innebandy? Eller är ditt mål helt enkelt att bli den bästa spelare du kan bli? Oavsett målsättning har du kommit rätt; på Thoren Business School Sundsvall får du möjligheten att kombinera dina gymnasiestudier med den bästa innebandyutbildningen på marknaden.

Innebandyinriktningen på Thoren Business School Sundsvall är baserad på individuell utveckling och bygger på individens förmåga att lösa komplexa situationer intuitivt och snabbt. Vi utgår från din bollbehandling och du kommer att få lära dig de grundläggande teknikerna samt när du ska använda dem. Successivt bygger vi upp din förmåga att hantera de fyra rollerna: anfallare med/utan boll och primär/sekundär försvarare. Efter tre år hos oss kommer du att ha tagit ditt spel till nivåer du inte ens trodde var möjliga!

Träningen möjliggörs genom kursen Idrottsspecialisering och bedrivs två dagar i veckan på skoltid. I dessa dagar ingår även arbete med teori där vi fördjupar oss inom idrottens alla delar gällande organisation, ekonomi, försäljning och samhällsansvar. Målet är att undervisningen ska vara en språngbräda till så mycket mer än bara det idrottsliga. Utöver träningarna i skolan spelar du i ditt eget klubblag kvällstid. Med tanke på de stora förändringarna i livet, med en ny studieform samt träning dagtid, anser vi att det är det bästa för dig som spelare. I samråd med tränare, mentor och förälder hjälper vi dig om du under resans gång behöver hitta en ny miljö för att komma vidare inom sporten.

Innebandyinriktningen samarbetar med det förstklassiga hockeygymnasiet som Thoren Business School framgångsrikt drivit tillsammans med Sundsvall Hockey i flera år, vilket innebär att vi använder oss av ett väl inarbetat framgångsrecept.

Träna med välmeriterad coach

Årets Rookie i SSL, SM-slutspel, 97 SSL-matcher och inte mindre än 90 SSL-poäng samt proffsspel i Schweiz. Patrik Svensson är utan tvekan en av regionens mest meriterade inom innebandy. Men hans fina cv överskuggas av hans egenskaper som människa och ledare: lugn, tydlig och positiv. Det är svårt att tänka sig en bättre instruktör för unga, motiverade innebandykillar och tjejer.

Till Patriks hjälp finns Magnus Svensson, med mångårig erfarenhet som tränare på högsta nivå i olika delar av landet och utomlands. Bland tidigare klubbar finns legendariska Fornudden IB, Granlo BK och Grasshopper-Club Zürich. Han är innebandyutbildningens arkitekt och kommer att assistera Patrik på golvet.

Så här funkar det

  • Anmäl intresse till innebandyinriktningen via formuläret här nedan. Mobilnummer skrivs utan bindestreck och personnummer skrivs med tio siffror utan bindestreck.
  • Observera att du även måste söka till skolan via din lokala gymnasieantagning. Klicka här för att komma till Sundsvalls gymnasieantagning.
  • Du kallas till prova på-träning, varpå tränaren väljer ut vilka som antas. För oss är intresse och personliga kvaliteter lika värdefulla som speltekniska egenskaper.

Fyll i formuläret och skicka in

Jag samtycker till att Thorengruppen behandlar mina personuppgifter (namn, telefonnummer, uppgift om elev alt. vårdnadshavare) för att fortlöpande kontakta mig avseende information om skolan. Du kan när du vill kontakta oss om du vill upphöra att få information från oss. Vi tar då också bort dina inlämnade personuppgifter. Mer information om vår personuppgiftsbehandlingen finner du på thorengruppen.se/dataskydd.
Tack, vi återkommer inkom kort!
Något blev galet. Testa igen eller maila oss på info@thorengruppen.se

Frågor? Kontakta oss!

Patrik Svensson, Tränare
070-300 45 29
patrik@spectramaleri.se

Nyheter från inriktningen

Senaste nytt

Thoren Sports Academy blir Thoren Sports Profile

Thoren Sports Academy blir Thoren Sports Profile

Thoren Business School döper om sin idrottssatsning Thoren Sports Academy till Thoren Sports Profile. Det nya namnet ska spegla konceptet på ett tydligare sätt.
February
3
2023
Av 
Redaktionen
TSP
TBS Gävle startar padelinriktning

TBS Gävle startar padelinriktning

Thoren Business School i Gävle satsar på padel. I samarbete med nyöppnade Strömsbro Padel erbjuds skolans elever från och med nästa läsår att träna padel inom ramen för individuellt val. - Padel är en idrott som passar alla, säger rektor Joacim Swedén.
December
9
2021
Av 
Redaktionen
TSP
Thoren Business School tecknar avtal med en av hockeyvärldens giganter – CCM Hockey

Thoren Business School tecknar avtal med en av hockeyvärldens giganter – CCM Hockey

Thoren Business School har ishockeygymnasium i Karlstad, Sundsvall och Umeå. Nu inleder TBS ett samarbete och har skrivit ett treårsavtal med en av hockeyvärldens giganter, CCM Hockey.
April
23
2021
Av 
Redaktionen
TSP