Elev för en dag
Senaste nytt
To top icon
Bli ett e-sportsproffs på gymnasiet

E-sport på Thoren Business School Umeå

Om inriktningen

Med flera miljarder i omsättning varje år har e-sporten etablerat sig världen över och Sverige är inget undantag.

Vår nation har några av de bästa spelarna i Counter Strike. Nu hoppas vi på Thoren Business School Umeå att ännu fler talanger kan växa fram och nå framgång på den internationella scenen. Därför har vi tagit fram vår e-sportinriktning för Counter Strike med målet att fler ungdomar ska kunna följa sina speldrömmar.

Så här funkar det

På Thoren Business School Umeå utbildas du inom Counter Strike på det individuella valet (200 poäng) under hela din gymnasietid. Det betyder:

·       2-3 lektioner i veckan i CS som är ledda av en meriterad coach.

·       Att du får ett eget klassrum att spela i med datorer av högsta klass.

·       Fysisk träning och kostlära för att du ska kunna prestera ditt bästa.

·       Ett eget matchställ för att representera skolan.

·       Att du ingår i skollaget och får tävla på DreamHack.

Fyll i formuläret och skicka in

Jag samtycker till att Thorengruppen behandlar mina personuppgifter (namn, telefonnummer, uppgift om elev alt. vårdnadshavare) för att fortlöpande kontakta mig avseende information om skolan. Du kan när du vill kontakta oss om du vill upphöra att få information från oss. Vi tar då också bort dina inlämnade personuppgifter. Mer information om vår personuppgiftsbehandlingen finner du på thorengruppen.se/dataskydd.
Tack, vi återkommer inkom kort!
Något blev galet. Testa igen eller maila oss på info@thorengruppen.se

Frågor? Kontakta oss

För mer information om utbildningen kontakta skolans rektor Mattias Byström, mattias.bystrom@tbschool.se, 073-545 40 52

Nyheter från inriktningen

Senaste nytt

Thoren Business School tecknar avtal med en av hockeyvärldens giganter – CCM Hockey

Thoren Business School har ishockeygymnasium i Karlstad, Sundsvall och Umeå. Nu inleder TBS ett samarbete och har skrivit ett treårsavtal med en av hockeyvärldens giganter, CCM Hockey.
TSA
SM-medaljören Hampus satsar på boxning och natur under gymnasiet

Hampus Broman läser naturprogrammet på Thoren Business School i Örebro. Samtidigt är han en av Sveriges mest talangfulla boxare och siktar mot OS. Tack vare Thoren Sports Academy har han på ett effektivt och smidigt sätt kunnat kombinera studierna med sin boxningssatsning!
TSA
Smilla slår ett slag för att kombinera idrott med studier

Smilla Kjaergaard är en riktig tennistalang med en stor passion för sporten. Nu pluggar hon på Thoren Business School i Stockholm och tack vare Thoren Sports Academy kan hon fortsätta satsa både på tennis och studier!